9 de maig del 2024

Una vida professional en els mitjans del nostre país. 

Jaume Boix Angelats
Professió: Periodista. 
Grup/Entitat: Director de "El Ciervo".
Data tertúlia: 9 de maig de 2024.

ComentarisEn Jaume ens explica la seva dilatada i interessant trajectòria professional en l'àmbit del periodisme, des dels seus inicis com a becari a "El Ciervo" fins a les diferents etapes en diverses capçaleres de la premsa del país en les quals ha col·laborat o ha dirigit. Sempre ha estat un defensor del periodisme local. 
Ens explica la seva etapa com a Director del Diari de Barcelona. Ens parla de la figura de Samaranch, a qui va analitzar en profunditat després de la publicació del seu llibre "El deporte del poder", que era una biografia sobre Joan Antoni Samaranch. Assenyala que, tot i que Samaranch va ser franquista i falangista, això no era quelcom inusual a Catalunya en aquell moment, i ell va saber adaptar-se a cada moment de la història.

Actualment, tancat el cercle com diu ell, dirigeix la revista "El Ciervo", revista cultural que es publica des de 1951. Ens parla de les dificultats pròpies d'un mitjà que experimenta una disminució en el nombre de subscriptors a mesura que aquests deixen de renovar les seves subscripcions quan malauradament ens deixen. Una vida professional intensa i dedicada al periodisme de qualitat.